CHP'nin Hedefi 100 Bin Oy Almak

CHPnin Hedefi 100 Bin Oy Almak
CHP Kahramanmaraş adayları Ayşe Nilden Bayazıt ile Kamil Dalkara yaptıkları sohbet toplantısında hedeflerinin 100 bin oy alarak iki milletvekili çıkartmak olduklarını söylediler

CHP Kahramanmaraş adayları Ayşe Nilden Bayazıt ile Kamil Dalkara yaptıkları sohbet toplantısında hedeflerinin 100 bin oy alarak iki milletvekili çıkartmak olduklarını söylediler

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için geriye sayım devam ederken siyasi partilerden aday olan isimlerde yavaş yavaş sahaya inmeye başladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden ikinci sıra kontenjan adayı olarak listeye giren Ayşe Nilden Bayazıt ve birinci sıra adayı eski Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara basın ile sohbet toplantısı yaparak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

Ayşe Nilden Bayazıt, adaylık açıklamasında sizlerle tam olarak sohbet edip tanışma imkanı bulamadım. Öncelikle siz basın mensupları ile tanışmak ve fikirlerinizi almak için bu sohbet toplantısı düzenlemeyi uygun buldum. Değerli birinci sıra adayımız Kamil Dalkara beyinde aramızda olmasını istedim diyen Bayazıt, CHP olarak İstanbul teşkilatlarında çeşitli görevler üstlendiğini eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Vural Bayazıt'ın kızı olduğunu, babasının memuriyeti nedeniyle Kahramanmaraş dışında büyüdüğünü ancak Kahramanmaraşlı olduğunu ve bu şehre hizmet etmek istediğini ifade etti.

img_0905.jpg

100 BİN OY ALARAK İKİ VEKİL ÇIKARTMAK İSTİYORUZ

Kahramanmaraş birinci sıra adayı Pazarcık eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara ise ön seçim sırasında bütün belde, mahalle ve ilçelere gittiğini teşkilat mensuplarını tanıdığını sokağa inerek siyaset yapmaları halinde seçmenin kendilerine oy vereceğine inandığını ifade ederek şunları söyledi.

"CHP Kahramanmaraş'ta tabanı olan bir partidir. Seçmenin ilgi alanına giren ekonomik, sosyal ve siyasal bir uslup kullanarak seçmenin elini sıkıp, birebir ilişki kurduğumuzda Kahramanmaraşlıların bize sahip çıkacağına inanıyorum. Bu amaçla Kahramanmaraş'ı karış karış gezerek, seçmenlerimizin ellerini sıkmayı, onların dert ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri getirmek istiyoruz. Bu amaçla neredeyse iki aydır sahadayız. Gittiğimiz yerlerde ilgi ve alakayı görüyoruz. 19 Nisan 2015 tarihinde aday tanıtımı ve seçim beyannamemizi açıklayacağız. Ülkemize ve Kahramanmaraş'a yapacaklarımızı anlatacağız. Ülkenin ekonomik ve sosyal sorunlarını dile getireceğiz ve çözüm önerilerimizi seçmenle paylaşacağız. Hedefimiz 7 Haziran Genel Seçimlerinde 100 bin oy alarak iki milletvekili ile Kahramanmaraş'ı TBMM'de temsil etmektir. Bunu başaracağımıza inanıyor teşekkür ediyorum" dedi.

öte yandan her iki aday da basın mensuplarının çeşitli konularda sordukları soruları cevaplandırdılar.

img_0898.jpgimg_0912.jpgimg_0914.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.