Çiçek Ve Cirit’ten Gömeç Ziyareti

Çiçek Ve Cirit’ten Gömeç Ziyareti
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek Gömeç Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ile görüştü.Belediye Başkanı Kazım...

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek Gömeç Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ile görüştü.

Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ve Belediye personeli Çemil Çiçek ve İsmail Cirit’i Belediye önünde karşıladı.

Gömeç’te yıllarca ikamet eden Cemil Çiçek eski anılarından konuşup Belediye hizmetlerin hakkında da bilgiler aldı. Yargıtay Başkanı Cirit, Başkan Arslan’a yaptıkları her türlü hizmetlerinde ellerinden gelen yardımları yapacaklarını belirttiler.

Başkan Kazım Arslan misafirlerine Boşnak böreği ve ayran ikram bulundu.

Yargıtay Başkanı İsmail Cirit Belediye Başkanı Kazım Arslan’a şilt hediye ettikten sonra, Başkan Kazım Arslan ve Başkan Yardımcısı Eşref Uslu İsmail Cirit ve Cemil Çiçek’e Gömeç’e özgü Zeytin ve Zeytinyağından oluşan hediye sepeti takdim ettiler. Tarihi Belediye binasının önünde hatıra fotoğrafı çektiren Çiçek ve Cirit daha sonra ilçeden ayrıldılar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.