Çiftçi Derneğine Kumar Baskını

Çiftçi Derneğine Kumar Baskını
Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Kınık ve Çevre Köyleri Çiftçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine kumar oynatıldığı gerekçesiyle Jandarma operasyon düzenlendi.

- Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Kınık ve Çevre Köyleri Çiftçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine kumar oynatıldığı gerekçesiyle Jandarma operasyon düzenlendi.

Kalkan Mahallesinde bulunan derneğe, sabah erken saatlerde kumar oynatıldığı şeklinde gelen ihbar üzerine Kaş ilçe Jandarma Komutanlığı baskın düzenlendi. Baskında, Kınık ve Çevre Köyleri Çiftçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde kumar oynadığı ve kapalı ortamda sigara içtiği tespit edilen A.K (31), H.A(48), Z.P(28) ve M.B’ye (47) 205 TL kişi başı para cezası ile 300'er TL de idari para cezası kesildi.

Jandarma ekipleri, dernek binasında ele geçirilen iskambil kağıtları ve para yerine geçen markalara da el konulurken, dernek sorumlusu Y.P’ye de (60) kumar oynamaya yer ve imkan sağlamaktan, kapalı yerde sigara içilmesine imkan vermekten dolayı hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.