Çiftçiler Çks Kuyruğunda

Çiftçiler Çks Kuyruğunda
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtların süresinin uzatılması nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtların süresinin uzatılması nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri tarafından ÇKS kayıtları alınmaya devam ediyor. ÇKS kayıtlarını yaptırmayan ve 2015 yılı yeni kayıtlarını yaptırmak isteyen çiftçiler yoğunluğa neden oluyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren kayıt yaptırmak için gelen çiftçiler saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Çiftçiler uzun süre sırada beklediklerini belirterek, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyorlar.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan ise, 2014 ÇKS kayıtlarının 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını, bunun yanında 2015 kayıtlarının da yapılmasından dolayı yoğunluğun olduğunu ifade etti. Alan, ÇKS kayıtlarının girildiği sistemin değişmesinden dolayı işlemin biraz daha uzun sürdüğünü aktararak, bilgilerin tek tek girildiğini söyledi.

ÇİFTÇİLER ÇKS KUYRUĞUNDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.