Çiftçilerden Hasan Eryılmaz’a Coşkulu Karşılama

Çiftçilerden Hasan Eryılmaz’a Coşkulu Karşılama
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde coşkuyla karşılandı. Özellikle çiftçilikle uğraşan vatandaşlar Eryılmaz’a yoğun sevgi...

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde coşkuyla karşılandı. Özellikle çiftçilikle uğraşan vatandaşlar Eryılmaz’a yoğun sevgi gösterisinde bulunarak “Çiftçiye destek az, umudumuz Hasan Eryılmaz” şeklinde karşıladı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, hafta sonunu da vatandaşlarla birlikte geçirerek sorunlarını dinledi. Hamzabeyli Mahallesinde yapılan hayır yemeğine katılan MHP’li Eryılmaz daha sonra Sancaklı İğdecik Mahalle’sinde düzenlenen Yörükler Derneği Şenliği’ne katıldı. Vatandaşlarla birer birer selamlaşan Hasan Eryılmaz’a sevgi yoğun oldu. Özellikle çiftçilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Eryılmaz’a Manisalı çiftçiler, “Çiftçiye destek az, umudumuz Hasan Eryılmaz” şeklinde hitap ettiler.

Coşkulu karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Eryılmaz, “Sizlerin yanında olmak, sofranızda oturmak kadar mutluluk verici bir şey yoktur. Çiftçilerimiz bu ülkenin en büyük emektarlarındandır. Ne yazık ki üzülerek şunu belirtmek isterim ki çiftçilerimiz emeklerinin karşılığını yeteri kadar almamaktadır. Çiftçimiz 12 yıldır çeşitli vaatlerle avutularak kandırılmaktadır. Ama artık çiftçimiz gerçeği görmüştür. Çiftçinin de köylünün de umudur artık Milliyetçi Hareket’tir. Ekonomi politikalarımızla vatandaşımızı refaha kavuşturmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ERYILMAZ, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GİTTİĞİ YERLERDE COŞKUYLA KARŞILANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.