Çiğli’de Amatör Kulüplere Destek

Çiğli’de Amatör Kulüplere Destek
İzmir’in Çiğli ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir ara...

İzmir’in Çiğli ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçede faaliyet gösteren 11 amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. Çiğli Belediye Spor Tesisleri’ndeki programda Başkan Arslan, Çiğli’de spor alanında yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projelere ilişkin başkan ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Öte yandan, kulüp başkanları da takımlarının sorunları ve istek ve talepleri Başkan Arslan’a iletti.

Amatör spor kulüplerinin desteklenmesi adına sürdürdükleri çalışmalara aynı hızla devam edeceklerini belirten Başkan Arslan, "Amatör alanda oynayan, ayakta kalmaya çalışanların en büyük özelliği özverili bir yaşam tarzıdır. Amatör spor kulüplerimiz başardıklarıyla bizlere heyecan veriyor. Sizlerde büyük özveriler göstererek takımlarınızı ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Çiğli’de en büyük sorun tesislerin yeterli düzeyde olmamasıdır. İzmir Büyükşehir Belediyemizin son derece önemli katkıları sayesinde bu problemin de üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Kapalı spor salonlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Amatöre gönül vermiş arkadaşlarımıza maddi-manevi desteğimiz devam edecek, bu anlamda her zaman onların yanındayız. Çiğli’de geleceğe dönük birçok yatırım içindeyiz. Bitmeye hazır projelerimiz olduğu gibi yapılmasını planladığımız projelerimizi de sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Bu hedeflerimize yavaş yavaş ulaşacağız. Spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sorunlarını önemsiyoruz. Bu alanda mücadele eden 11 takımımıza başarılar diliyorum ve var olmaları için belediye olarak üstümüze düşen ne ise yapacağımızdan emin olmalarını istiyoruz" dedi.

İZMİR’İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE YAPILAN VE YAPILMASI PLANLANAN SPOR YATIRIMLARINA İLİŞKİN, ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN ARSLAN, ÇİĞLİ’DEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.