Çiğli'de Çocuklara Sinema Şöleni

Çiğlide Çocuklara Sinema Şöleni
İzmir Çiğli ilçesinde, belediye tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen yarıyıl tatili sinema şöleni, bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle başladı.

- İzmir Çiğli ilçesinde, belediye tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen yarıyıl tatili sinema şöleni, bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle başladı.

Çiğli ilçesinde, belediye tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde, çocuklar birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle buluşturulmaya devam ediyor. 23 Ocak Cuma gününden itibaren gösterime giren filmler, 30 Ocak tarihine kadar sürecek ve ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izlenebilecek. Belediye konferans salonunda her gün farklı seanslarla gösterilen 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin', 'Pek Yakında' ve 'Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti' adlı filmler çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor.

Sinema şölenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'da eşlik etti. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı filmi çocuklarla birlikte izleyen Başkan Arslan, çocuklara etkinliklerin devam edeceğinin müjdesini verdi. İlçede sinemaya gidemeyen çocukları düşündüklerini ifade eden Başkan Arslan, "Çocuklarımız çok yoğun ve stresli bir eğitim dönemini atlattılar. Onların yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlendiklerini görmek, bu eğlenceye dahil olmak bize de iyi geldi. Eğitim adına yapılacaklar konusunda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle sinema şölenimiz süresince bütün çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyor, bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istiyorum" dedi.

ÇİĞLİ'DE ÇOCUKLARA SİNEMA ŞÖLENİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.