Cihan Saraç, Başkan Yılmazer’i Ziyaret Etti

Cihan Saraç, Başkan Yılmazer’i Ziyaret Etti
7 Haziran da yapılacak olan Genel seçimler için siyasi çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılm...

7 Haziran da yapılacak olan Genel seçimler için siyasi çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Saraç “Siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum. Bizler insanların en hayırlısının, insana hizmet eden, faydalı olan olduğunu öğrendik. Bunu kendimize rehber edinerek bu yola çıktık. Allah’ın izniyle bu güzel insanlarımıza hizmet etmek istiyorum" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. Çıktığınız bu kutlu yolculukta çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ADAY ADAYI SARAÇ İSPİROĞLU’NA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun vefat eden annesi Fatma İspiroğlu için Karasu Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Saraç Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu başsağlığı dileklerini ileterek cenaze namazında saf tuttu. Cihan Saraç yaptığı kısa açıklamada "Bugün çok değerli bir annemizi ebedi yolculuğuna uğurluyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de sabır diyorum" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

CİHAN SARAÇ, BAŞKAN YILMAZER’İ ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.