Cihanbeyli Belediyesi’nden Öğretmenler Günü Programı

Cihanbeyli Belediyesi’nden Öğretmenler Günü Programı
Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik program düzenledi.

- Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik program düzenledi.

Cihanbeyli Belediyesi konferans salonunda düzenlenen programa Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğretmenler katıldı. Öğretmenlerin, elindeki işlemeyi bekleyen bir servet olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut, “Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Yerel yönetimlerde görev yaptığı süre zarfında eğitimin ve öğretmenlerin sorunlarının çözümü için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ve göstereceğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de, “Türkiye’nin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli pay sahiplerinden biri de şüphesiz öğretmenlerimizdir. Yeni Türkiye’nin gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerimizin yüksek katkılarıyla, onların yetiştirdiği nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşılacaktır. Hepimiz tüm öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Bizim kültürümüzde öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerlidir. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Programda Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, öğretmenlere gül dağıtarak günlerini kutladı. Şiirlerin okunması ve yerel sanatçıların seslendirdiği şarkıların ardından program sona erdi.

CİHANBEYLİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.