Çiller Kar Mağduru

Çiller Kar Mağduru
ABD’de beklenen yoğun kar yağışı ve kar fırtınası nedeniyle Türk Hava Yolları’nın bugün gerçekleştirilecek New York ve Boston seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.THY’nin resmi internet sitesinden...

ABD’de beklenen yoğun kar yağışı ve kar fırtınası nedeniyle Türk Hava Yolları’nın bugün gerçekleştirilecek New York ve Boston seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

THY’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, New York ve Boston seferleri karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi. Açıklamada şöyle denildi: “Bu sabah İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan New York John F Kennedy Havalimanı’na saat 07.25’de kalkması gereken TK0003 ile karşılığı olan New York John F Kennedy’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na yerel saatle 05.45’de kalkması gereken TK0004 seferleri iptal edildi. Aynı şekilde bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Boston Logan Intl. Havalimanı’na saat 14.00’de kalkması gereken TK81 seferi ile karşılığı olan Boston Logan Intl. Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na yerel saatle 15.35(28.01.2015) kalkması gereken TK 82 seferleri iptal edildi.”

TANSU ÇİLLER DE KAR MAĞDURU

Bu arada bugün İstanbul’dan Boston’a gidecek olan eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in de ABD’de beklenen kar fırtınası nedeniyle THY’nın Boston uçuşunu iptal etmesi nedeniyle gidemediği öğrenildi.

Öte yandan, THY yetkilileri, ABD’de beklenen kar fırtınasını dakika dakika takip ediyor. THY, kar fırtınasının durumuna göre ilerleyen saatlerde yapması gereken ABD uçuşlarını yapıp yapmayacağına karar verecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.