Cimbom Mac Fit’te Form Tutuyor

Cimbom Mac Fit’te Form Tutuyor
Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4’lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları için Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi bünyesinde bulunan Mac Fit...

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4’lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları için Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi bünyesinde bulunan Mac Fit’te form tutuyor.

Kulüp menajeri Sinan Cem Yıldız, yaptığı açıklamada, antrenmanlarını yapmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile spor salonu arayışına girdiklerini ve bu arayışın Mac Fit ile son bulduğunu belirtti. Yıldız, "Bu hafta sonu oynayacağımız ikinci final etabı öncesinde, program dahilinde fitness antrenmanlarımızı sürdürmek için Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile spor salonu arayışına girdik. Mac Fit’in tam donanımlı tesisi ile tüm beklentilerimize cevap verdi. Sporcularımızın da burayı çok beğendi. İstanbul’daki salonları aratmayan olanaklara sahip olan ve bizi çok sıcak karşılayan Mac Fit’e bütün oyuncularımız ve teknik ekibimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı antrenmandan sonra Mac Fit ekibi ile toplu olarak hatıra fotoğrafı da çektirdi.

GALATASARAY FXTCR ERKEK VOLEYBOL TAKIMI, TÜRKİYE ERKEKLER BİRİNCİ VOLEYBOL LİGİ 4’LÜ FİNAL ETABI 2. DEVRE MÜSABAKALARI İÇİN ADANA OPTİMUM OUTLET ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ BÜNYESİNDE BULUNAN MAC FİT’TE FORM TUTUYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.