Çınar Der Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Çınar Der Ramazan Ayına Hazırlanıyor
İyilikte öncü olan Elbistan Çınar Der; Yardım Komisyonu ile yaptığı çalışmalarda yeni bir aşamaya geçiyor.

İyilikte öncü olan Elbistan Çınar Der; Yardım Komisyonu ile yaptığı çalışmalarda yeni bir aşamaya geçiyor.

“Bir İyilik Hareketi” sloganı ile harekete geçen Çınar Der Yardım Komisyonu; elindeki yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin durumlarını yeni çalışmalarla güncelleme yoluna gidiyor. Bu konuda okullarla ve camii imamları ile görüşmeler yapılıyor.

1-20160526120128.jpg

Konu ile ilgili olarak açılamalarda bulunan Çınar Der Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Ürgel;  Derneğimiz kurulduğu 2005 yılından bu yana eğitim ve yardım çalışmalarında büyük mesafeler katetti. Öğrencilerimize yönelik kırtasiye, giyim; yetim ve öksüz kardeşlerimize yönelik bütün temel ihtiyaçları; ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve Suriyeli misafirlere yönelik gıda ve giyim dallarında büyük yardımlarımız oldu. Şimdi de İlçe Milli Eğitim ve Camii imamlarımızla görüşerek okullarda ve mahallelerde bulunan yoksullarımızı tesbit edip bir harita oluşturuyoruz. Bu kişileri evlerinde ziyaret ederek durumlarını hem yerinde görme, hem de nelere ihtiyaçları olduğunu birebir görüşerek tesbit edip ihtiyaçlarını giderme konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Önce Allah’ın yardımı, sonra Çınar Der gönüllülerinin ve Elbistan’lı hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle yardım çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz.

Açıklamanın devamında Ürgel; rahmet, merhamet ve bereketin arttığı şu günlerde bir insanın dahi olsa yüreğine sevgiyle dokunmak istiyoruz, bütün çabamız bunun için, dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.