Çitgöl Belediyesi'nden Öğrencilere Ücretsiz Servis Hizmeti

Çitgöl Belediyesinden Öğrencilere Ücretsiz Servis Hizmeti
Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde, öğrenciler belediye otobüsleriyle evlerinden alınıp okula ücretsiz getirilip götürülüyor.

- Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde, öğrenciler belediye otobüsleriyle evlerinden alınıp okula ücretsiz getirilip götürülüyor.

AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın, ilçe merkezindeki ortaöğretim kurumlarında okuyan 200 dolayındaki öğrenciye belediye otobüslerini bedava yaptı. 9 yıllık belediye başkanlığı sürecinde eğitime yaptığı maddi desteğin 1 milyon TL’yi bulduğuna dikkat çeken Yalçın, başından bu yana eğitime yaptığı desteği bundan sonrada devam ettirmeye kararlı olduğunu bildirdi.

İlçe merkezindeki ortaöğretim kurumlarında okuyan 200 dolayındaki öğrenciye 50 kuruşluk belediye otobüs ücretlerini 1 Kasım 2012 tarihinden itibaren bedava yaptıklarını ifade eden Başkan Yalçın, “Öğrenciler velilerinin kendilerine tahsis ettikleri 1 liralık otobüs bileti ücretini harçlık yapıyor. Yaptığımız bu katkıdan dolayı velilerin hayır duasını almak bana yetiyor” dedi.

Otobüslerin sabah evlerinden alınan öğrencileri şehir merkezindeki okullarına bıraktığını ifade eden Başkan Yalçın, “Akşam okul bitiminde otobüslerimiz öğrencileri okullarından alıp tekrar evlerine kadar bırakıyor. Ne sabah ne de akşam saatlerinde öğrencilerimiz yollarda mağdur olmuyor” dedi.

Eğitimsiz bir milletin kalkınmasının mümkün olmayacağını ifade eden Başkan Yalçın, “Ben üniversiteden gelen bir kişiyim. Eğitimin ve eğitime yapılan desteğin ne olduğunu iyi bilirim. Dün olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeye devam edeceğim” dedi.

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.