Cius Avm’yi Belediye Devraldı

Cius Avm’yi Belediye Devraldı
Bursa’nın ilçesinde belediye ile CİUS AVM işletmecisi Alya Petrol arasındaki dava neticelendi. AVM yönetimini Gemlik Belediyesi devraldı.Mahkeme sonrası tamamlanan devir teslimin ardından AVM’ye el at...

Bursa’nın ilçesinde belediye ile CİUS AVM işletmecisi Alya Petrol arasındaki dava neticelendi. AVM yönetimini Gemlik Belediyesi devraldı.

Mahkeme sonrası tamamlanan devir teslimin ardından AVM’ye el atan Gemlik Belediyesi, 30 kişilik ekiple baştan aşağıya temizlik yaptı. Kullanılmayan tuvaletleri açıp pırıl pırıl hale getiren belediye ekipleri, tadilatı da kısa sürede tamamladı. Çalışmalar AVM esnafının yüzünü güldürdü. Borcundan dolayı kesik olan elektrik ve su faturaları da belediye tarafından ödenip yeniden açtırıldı.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, AVM yönetiminin belediyeye geçtiğini ifade ederek, belediye olarak temizlik ve bakımı üstlendiklerini anlattı. “AVM’yi pırıl pırıl yaptık” diyen Ahmet Avcı, çalışmalara destek veren esnafla sohbet etti.

Belediye meclisi kararı gereği AVM’nin satış ihalesinin bir ay içinde yapılacağı bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.