Cizre'de Sessiz Bekleyiş Sürüyor

Cizrede Sessiz Bekleyiş Sürüyor
Şırnak'ın Cizre ilçesinde önceki gece sabaha karşı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin ise yaralanmasının ardından bugün sabah kepenkler açılmazken, ilçe genelinde sessiz bekleyiş sürüyor.

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde önceki gece sabaha karşı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin ise yaralanmasının ardından bugün sabah kepenkler açılmazken, ilçe genelinde sessiz bekleyiş sürüyor.

Önceki gün sabaha karşı saat 03.00'da çıkan olaylarda 2 kişi ölmüş, 3 kişi ise yaralanmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişinin daha dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 3'e yükseldi. Olayların çıktığı Nur Mahallesi'nde sabahın erken saatlerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Mahallenin hakim noktalarına zırhlı polis araçları yerleştirilirken, mahalle giriş ve çıkışlarında da yoğun güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri zaman zaman mahallenin değişik noktalarında toplanan gruplara anonslar yaparak dağılmalarını istedi. Anonslara rağmen dağılmayan gruplara zırhlı araçlarla biber gazı ile müdahale edildi.

Öte yandan karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda 3 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle ilçe genelinde esnaf kepenklerini açmadı. Kepenklerin kapalı olduğu ilçede sessiz bekleyiş sürüyor. Ayrıca olaylarda hayatını kaybedenlerin cenazelerinin bugün defnedilmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.