Cizrespor’dan Aydınspor 1923’lü Aytek’e Yalanlama

Cizrespor’dan Aydınspor 1923’lü Aytek’e Yalanlama
Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Cizrespor’un 3-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından Aydınspor 1923’lü Aytel Aşıkoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya, Cizrespor kanadından yalanlama geldi.

- Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Cizrespor’un 3-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından Aydınspor 1923’lü Aytel Aşıkoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya, Cizrespor kanadından yalanlama geldi.

Aydınspor 1923 futbolcusu Aytek Aşıkoğlu, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tehdit edildiklerini, eli taşlı kişilerin stada alındığını ve maçı kazanmaları halinde stattan sağ çıkamayacaklarını iddia etmişti.

Aytek’in iddiaların gerçekle ilgisinin olmadığını savunan Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl, yaptığı açıklamada; “Sporu çok seven ilçemizin takımı olan Cizrespor, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ederek, kahve köşelerinde oturmaktan kurtarıyor. Aytek Aşıkoğlu, amatör bir kulüp olan Cizrespor'a yenilmeyi kaldıramadığı için iftirada bulunuyor. Maça çakmak ve su şişesi hatta poşet bile sokulmadı. Eli taşları kişilerin stada alındığı iddiası kesinlikle doğru değil. Kürt ilçesi takımı olduğumuz için böyle şeyler söyleniyor. Takımımızda 2. Lig ve 1. Lig tecrübesi bulunan iyi oyuncularımız var. Bugün de çok iyi oynadık ve kazandık. Maçtan sonra Aydınspor kafilesiyle yemek yedik ve onları yolcu ettik. Sanırım Aydınsporlular, amatör bir takıma yenilmeyi kaldıramadığı için böyle sözler sarf etti” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.