Clk Uludağ Elektrik İnegöl Müşteri İşlem Merkezi Hizmette

Clk Uludağ Elektrik İnegöl Müşteri İşlem Merkezi Hizmette
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak için Müşteri İşlem Merkezlerini (MİM) bir bir hizmete açıyor. İnegöl’de Mahmutesatbey Caddesinde hizmete açılan MİM’in müşterilerin tahsilat sıkıntısını çözmesi bekleniyor. Ay

-CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak için Müşteri İşlem Merkezlerini (MİM) bir bir hizmete açıyor. İnegöl’de Mahmutesatbey Caddesinde hizmete açılan MİM’in müşterilerin tahsilat sıkıntısını çözmesi bekleniyor. Ayrıca MİM’de abonelik işlemleri de yapılabilecek.

  CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile birlikte İnegöl’e gelerek, İnegöl MİM’in tanıtımını gerçekleştirdi. Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla yapılan faaliyetlerden bahseden Genel Müdür Ali Erman Aytac, “İnegöl’de yeni Müşteri İşlem Merkezini hizmete açtık. Bundan sonra müşterilerimizi bekletmeden daha iyi hizmet almasını hedefliyoruz. İlçe merkezindeki yeni merkezimizle vatandaşımızın ayağına hizmeti getirerek, direkt iletişim sağlayacağız” dedi.

ONLiNE ABONELİK HiZMETi

Önümüzdeki hafta internet sitesinden online abonelik uygulamasına başlayacaklarını aktaran Aytac, “Müşterilerimizle birebir temasta olmak bizleri mutlu eder ama yoğunluklarından dolayı işlem noktalarına gelemeyen müşterilerimiz de internet üzerinden işlerini halledebilecekler. Yeni açılan irtibat noktalarımızla birlikte işlemler daha hızlı olacak. Daha önce sadece İnegöl İşletme binasındaki ödeme noktamızda tahsilat yapılabiliyordu. Artık ikinci merkezimiz Mahmutesatbey Caddesi üzerinde faaliyete geçti. Şehrin merkezinde hizmet vereceğimiz yeni merkezimizde günlük 250-300 civarında kişinin fatura tahsilatını yapıyoruz. Yakın zamanda abonelik işlemlerini de bu merkezimizden yürüteceğiz. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova bölgelerinde yeni MİM’lerimizi hizmete açmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

BİLGİLENDİRMELER CEP’E

Kampanyalardan da bahseden Aytac, “Ticari işletmelere de kent profiline uygun sektörel bazda uygun şartlar sunabiliyoruz. Ayrıca bilgilerini güncelleyen müşterilerimizin fatura ve güncel kampanya bilgilerini sms ile ceplerine veya maillerine gönderebiliyoruz” ifadesini kullandı.

(SB-İHS

CLK ULUDAĞ ELEKTRİK İNEGÖL MÜŞTERİ İŞLEM MERKEZİ HİZMETTE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.