Çocuğunun doğum gününde şehit oldu

Çocuğunun doğum gününde şehit oldu
Şırnak'ın Cizre ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Harun Maytalman'ın, 2 yaşındaki çocuğunun doğum gününde şehit olduğu ortayı...

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Harun Maytalman'ın, 2 yaşındaki çocuğunun doğum gününde şehit olduğu ortayı çıktı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şubesi binalarına terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü hafriyat kamyonuyla yapılan intihar saldırısından şehit olan 11 polisten biri olan Harun Maytalman'ın acı haberi Samsun'a ulaştı. Harun Maytalyman, iki yaşındaki oğlu Berkay Maytalman'ın doğum gününde şehit oldu.

Samsun'dan Şırnak'a şark görevine giden Maytalman'ın şehit olduğu haberi Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de oturan eşi Neşe Maytalman'a Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından verildi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da şehit evine gelerek şehit eşine tesellide bulundu. Eniştesinin şehit olduğu haberini alan Neşe Maytalyman'ın babası Şenel Pürçek, kızının evine geldi. Neşe Maytalyman'ın babası evin önüne geldiği anda fenalaşarak ambulansa alınarak müdahale edildi. Evin önüne gelen Şehit Harun Maytalyman'ın Samsun'daki polis arkadaşlarının da hayli üzgün olduğu gözlendi.

3 YILLIK EVLİYDİ

Ordulu olan Harun Maytalman, henüz 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir erkek çocuk babasıydı. 2011 yılında Polis Akademisi'ne giren 2013 yılı Haziran ayında mezun olan Harun Maytalman, ilk görev yeri olan Samsun Çevik Kuvvet Özel Tim'de mesleğe başladı. 17 Ağustos 2013 tarihinde ise Aybastı- Pelitözü Mahallesi'nden Şenel Pürçek'in kızı Neşe ile evlenen Harun Maytalman, 1 hafta önce Şırnak'ın Cizre ilçesine giderek şark görevine başladı.

Burada bölücü terör örgütü tarafından terör saldırısı sonucu şehit olan Harun Maytalman'ın sosyal medyadaki son paylaşımı dikkat çekti. Şehit Maytalman'ın son paylaşımı Türk dilinin en eski yazıtlarından olan ve Orhun Yazıtları olarak bilinen Bilge Kağan'ın "Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön" sözleri oldu.

Çocuğunun doğum gününde şehit oldu

Çocuğunun doğum gününde şehit oldu

Çocuğunun doğum gününde şehit oldu

Çocuğunun doğum gününde şehit oldu

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.