Çocuk Fuarında Spor Okulları Farkı

Çocuk Fuarında Spor Okulları Farkı
Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda spor okulu öğrencileri aldıkları spor eğitimini en iyi şekilde sergileme imkanı buldu.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla kurula...

Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda spor okulu öğrencileri aldıkları spor eğitimini en iyi şekilde sergileme imkanı buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla kurulan Spor Okulları, Uluslararası Fuar Merkezi’nde devam eden 23 Nisan şenliklerinde aldıkları spor eğitimini sergileme imkanı buldu. Şenliklerin bu yılki teması Spor ve Sağlıklı Yaşam olunca, Spor Okulları da adeta kendini göstermenin en iyi platformunu bulmuş oldu. Spor Okulu öğrencileri, sergiledikleri performansla göz doldurdu. Spor Okulları’nın 6-12 yaş arasındaki öğrencileri, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın parlayan yıldızı oldu. Bu yıl, masa tenisi, basketbol, voleybol, tenis ve jimnastik branşlarında ücretsiz veren Spor Okulları, 23 Nisan şenliklerinde aldıkları eğitimi en iyi şekilde sergiledi.

Spor Okulları çocukları, Uluslararası Fuar Merkezi içindeki tüm spor parkurlarında spor yaptı. Spor yapmanın getirdiği tüm avantajları kullanan çocuklar disiplinleriyle de dikkat çekti. Spor Okulları çocukları spor keyfinin ardından 23 Nisan şenliklerine renk katan Anadolu Ateşi Kıvılcım gösterisini de hep berabere izledi.

Spor Okulları, bu yıl 12 ilçede ve 16 spor tesisinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Spor Okulları’nda 6-12 yaş arasındaki çocuklara, masa tenisi, basketbol, voleybol, tenis ve jimnastik branşlarında ücretsiz eğitim veriliyor. Spor Okulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü beden eğitimi antrenörleri tarafından seçtikleri ilgili branşta çalıştırılıyor.

ÇOCUK EĞİTİM VE EĞLENCE FUARI’NDA SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ALDIKLARI SPOR EĞİTİMİNİ EN İYİ ŞEKİLDE SERGİLEME İMKÂNI BULDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.