Çocuk Gelişim Merkezindeki Çocuklara Yüzme Eğitimi

Çocuk Gelişim Merkezindeki Çocuklara Yüzme Eğitimi
Adıyaman Valiliği, GAP idaresi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Frito Lay işbirliğinde faaliyet gösteren Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinde kayıtlı ilköğretim çağındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

- Adıyaman Valiliği, GAP idaresi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Frito Lay işbirliğinde faaliyet gösteren Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinde kayıtlı ilköğretim çağındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle yüzme eğitimi alamayan derslerinde başarılı çocuklara yaz etkinlikleri kapsamında 1 ay boyunca yüzme eğitimi verildi. Psiko-sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen programda 35 öğrenci yüzme eğitimi alıyor.

Adıyaman Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Sorumlusu Mehmet Kısa, “Benzer çalışmalarımız imkânlar ölçüsünde önümüzdeki yıllarda devam edecektir. Eğitici-geliştirici çalışmalarımız kapsamında öncelikli hedef kitlemiz, merkezimizin hizmetlerinden yararlanan, sosyo-ekonomik açıdan bu hizmetlere ulaşmada sınırlılıkları olan çocuklarımıza yönelik faaliyetleri kapsamaktadır. Yüzmeye götürülecek 35 öğrencinin ailesinin yazılı izinleri ve çocukların sağlık raporları alınmıştır. Adıyaman Gelişim Merkezine devam eden çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimine, başarısına, ayni-nakti ve manevi destek veren başta Valiliğimiz, Kurumumuz, GAP İdaresi ve Frito-Lay yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİNDEKİ ÇOCUKLARA YÜZME EĞİTİMİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.