Çocuk Senfoni Orkestrasına Büyük İlgi

Çocuk Senfoni Orkestrasına Büyük İlgi
Uğur Mumcu Anma Etkinliği için Eskişehir’de bulunan Hürriyet Gazetesi yazarı Melis Alphan ve Fox Tv Haber Spikeri Fatih Portakal ile eşi Armağan Portakal, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın çalışmasına konuk oldu.

- Uğur Mumcu Anma Etkinliği için Eskişehir’de bulunan Hürriyet Gazetesi yazarı Melis Alphan ve Fox Tv Haber Spikeri Fatih Portakal ile eşi Armağan Portakal, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın çalışmasına konuk oldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ilk çalışmasını yapan Çocuk Senfoni Orkestrası’nın çalışmalarına konuk olan Hürriyet Gazetesi yazarı Melis Alphan ve Fox Tv Haber Spikeri Fatih Portakal ve eşi Armağan Portakal orkestra hakkında bilgi aldı. Melis Alphan ve Fatih Portakal 7-17 yaş arası çocukların ücretsiz olarak sanat eğitimi aldığı projeden etkilenerek bu projenin çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Türkiye’nin ihtiyacı olan sanatsal ve kültürel birikimin sağlanmasında Eskişehir adına Tepebaşı Belediyesi ve Başkan Dt. Ahmet Ataç’ın önemli katkısı olduğunu belirten Alphan ve Portakal, Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Fatih Portakal ve eşi Armağan Portakal ayrıca Tepebaşı Belediyesi’nin geliştirdiği Arttırılmış Gerçeklik ile 3 Boyutlu Atatürk “Tepebaşı AG” uygulaması ile fotoğraf çektirdi.

ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASINA BÜYÜK İLGİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.