ÇOCUKLAR YAZ TATİLİ ÖNCESİ YAPBOZ İLE EĞLENDİ

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİ ÖNCESİ YAPBOZ İLE EĞLENDİ
Onikişubat Belediyesi, yaz tatili öncesi 12 anaokulunda çocuklara plus plus yapboz eğlencesi düzenliyor.

Onikişubat Belediyesi, yaz tatili öncesi 12 anaokulunda çocuklara plus plus yapboz eğlencesi düzenliyor.

Onikişubat Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda ilçedeki 12 anaokulunda çocuklara yönelik plus plus yapboz etkinliği düzenleniyor.

1-20170526164120.jpg

Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen aktivitelerde çocukların hem zihinsel gelişimlerinin artırılması hem de el becerilerinin ilerletilmesi amaçlanıyor. Yaklaşan yaz tatili öncesi yapboz oyunları ile eğlence dolu saatler geçiren öğrenciler, üç boyutlu yapbozları düzenlemek için kıyasıya yarıştılar.

2-20170526164120.jpg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak en öncelikli hizmet başlıklarından birinin eğitim olduğunu söyledi. Hemen her fırsatta öğrencilerin eğitimlerine dönük faaliyetler sürdürdüklerini belirten Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Toplum olarak en öncelikli konumuzun eğitim olduğunun farkındayız. Bu nedenle göreve geldiğimiz ilk günden bu yana öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Her eğitim-öğretim yılının başında ilkokula başlayan tüm öğrencilerimizin çanta ve kırtasiyelerini alıyoruz. 3 yıldır sürdürdüğümüz ‘Kahramanmaraş bilgi ile buluşuyor’ projesi ile kentimizin her köşesindeki okullarımıza binlerce kitap ulaştırıp, yüzbinlerce okuma gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.

4-472.jpg

Şu anda gerçekleştirdiğimiz yapboz etkinlikleri ise yavrularımız için biraz daha eğlenceye dönük. Tabi eğlenirken de öğreniyorlar. Zihinsel ve fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar. El becerilerini geliştiriyorlar.  Gerçekten bu durum eğitimcilerce de kabul edilen bir gerçek. İnşallah amacına ulaşmıştır. Ben çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyor, tam yavrularımızın şimdiden güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum.”

5-233.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.