Çocuklarda Makam Ve Makam Aracı Sevdası İşte Böyle Başlıyor

Çocuklarda Makam Ve Makam Aracı Sevdası İşte Böyle Başlıyor
Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir süreliğine temsili olarak Rize Valiliği makamına oturan minik öğrenci tören alınana da valiye ait kırmızı plakalı makam otomobili ile gitti.

- Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir süreliğine temsili olarak Rize Valiliği makamına oturan minik öğrenci tören alınana da valiye ait kırmızı plakalı makam otomobili ile gitti.

Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Kurtuluş İlköğretim Okulu 6. sınıf Öğrencisi Name Kumburoğlu bir süreliğine temsili olarak Rize Valiliği makamına oturdu. Öğrenci makamda Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından karşılandı. Kamburoğlu’na makamını teslim eden Çakır, minik öğrenciye “Sayın Valim” şeklinde hitap etti.

Kamburoğlu, burada yaptığı konuşmada Rize Valiliği makamından beklentilerini sıralayarak İl Milli Eğitim Müdürü ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ı telefon ile arayıp; okullarda sahne kurulması ve çocuklar için yeşil alanlar oluşturulması talimatlarını verdi.

Vali ve temsili vali arasında geçen diyaloğa televizyonun olumsuz etkileri damgasını vurdu. Minik vali velilerden televizyonun ve internetin olumsuzluklarına karşı gerekli önlemleri almalarını istedi.

Minik Vali, Çaykur İlköğretim Okulu önünde düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına ise Rize Valiliği Makamı’na ait olan 53 001 kırmızı plakalı otomobil ile gitti. Valinin makam şoförü ve korumaları minik valiye eşlik etti. Araçta Vali Nurullah Çakır’ın olduğunu düşünen polis memurlarının aracı selamlaması dikkat çekti. Minik valinin kapısı koruma tarafından açılırken, önceden farklı bir araçla tören alanına giden Vali Çakır, minik valiyi kapıda karşıladı. Vali ve temsili vali töreni birlikte izledi.

ÇOCUKLARDA MAKAM VE MAKAM ARACI SEVDASI İŞTE BÖYLE BAŞLIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.