Çok Sevdiği Fenerbahçe’nin Maçında

Çok Sevdiği Fenerbahçe’nin Maçında
Üsküdar’da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak, Fenerbahçe U-21 maçını izledi. Minik Mert, en büyük hayalinin Fenerbahçe’de oynamak olduğunu söyledi.Üsküdar Belediyesi, oku...

Üsküdar’da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak, Fenerbahçe U-21 maçını izledi. Minik Mert, en büyük hayalinin Fenerbahçe’de oynamak olduğunu söyledi.

Üsküdar Belediyesi, okuduğu okulda yapılan deney sırasında yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak’a Ü unutamayacağı bir gün yaşattı. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen organizasyonla minik Mert, Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’ne götürüldü. Mert Öztoprak burada Fenerbahçe U-21 takımının Mersin İdman Yurdu ile maçını izledi.

“İNŞALLAH BEN DE BURALARDA OYNARIM”

Fenerbahçe’yi çok sevdiğini ve hayalinin gerçekleştiğini belirten Öztoprak, Fenerbahçeli futbolcular arasında en çok, Emre, Caner ve Gökhan’ı sevdiğini söyledi. Minik Mert, “Maçı izlerken mutlu oldum. Futbol oynadığım zamanlar aklıma geldi. Kendimi bu yüzden çok iyi hissettim. Ben de Beylerbeyi Kulübü’nde oynuyorum. Ben de inşallah buralara kadar gelirim” dedi.

Öte yandan, Mert’e Fenerbahçeli eski futbolcu Müjdat Yetkiner tarafından Fenerbahçe forması hediye edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.