Çok Sevdiği Motoru Kendisi Ve Arkadaşının Sonu Oldu

Çok Sevdiği Motoru Kendisi Ve Arkadaşının Sonu Oldu
Motor tutkunu olan 22 yaşındaki Kubilay Yunusoğulları, arkadaşı Ahmet Ergün (23) ile birlikte motosikletiyle çıktıkları gezinti dönüşünde bir kamyonetin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Kaza kurb...

Motor tutkunu olan 22 yaşındaki Kubilay Yunusoğulları, arkadaşı Ahmet Ergün (23) ile birlikte motosikletiyle çıktıkları gezinti dönüşünde bir kamyonetin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Kaza kurbanı olan gençlerden Kubilay Yunusoğulları’ndan geriye Facebook hesabından paylaştığı motosikletli görüntüleri kaldı.

İki gencin ölümüne neden olan kaza önceki gece Erzurum’un Tortum ilçesinde meydana geldi. Erzurum’dan Tortum ilçesine gezmek için giden iki arkadaş, dönüş yolunda girdikleri bir petrol istasyonundan çıkarken kamyonet çarptı. Kazada ağır yaralanan iki arkadaş olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz gençler burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü M.K., olayla ilgili ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Feci kazadan hayatını kaybeden gençlerden üniversite öğrencisi ve motosiklet sürücüsü Kubilay Yunusoğulları’ndan geriye sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında çok sevdiği motosikleti ile olan görüntüleri ve fotoğrafları kaldı.

MOTOSİKLET TUTKUSU SONU OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.