Çolakbayrakdar, ’Yaşlılarımız Baş Tacımızdır

Çolakbayrakdar, ’Yaşlılarımız Baş Tacımızdır
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ’Bizim toplumumuzda yaşlılar çok değerlidir, başımızın tacıdır" dedi.Yaşlıları ve hastaları ziyaret etmek için eşi Fatma Çolakbayrakdar’la birlikte Ka...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ’Bizim toplumumuzda yaşlılar çok değerlidir, başımızın tacıdır" dedi.

Yaşlıları ve hastaları ziyaret etmek için eşi Fatma Çolakbayrakdar’la birlikte Kayseri Geriatri Polikliniğine giden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan karşıladı. Başhekim Özcan," Bugün Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar beyefendi Geriatri Kliniğimizi ziyaret etti. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yaşlıları ve tedavi gören bütün hastaları ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar yaşlılarla ve hastalarla bir süre sohbet etti ve şifalar dileyerek," Geriatri Merkezi’nde yatan hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret edelim istedik. Tabi ki yaşlılarımız bizim toplumumuz için çok önemli. Başka toplumlarda belki bu kadar ilgiyi görmez ama bizim toplumumuzda yaşlılarımız değerlidir" şeklinde konuştu.

Yaşlıların toplumun hafızası olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar," Bizim aile yapımızda yaşlılarımız baş tacımızdır. Geleceğin sahibi gençlerimiz yaşlılarımızın gölgesinde yetişir. Bereketin yaşlılarımızın yanında olduğunu biliriz. Manen yükselme çağı olan yaşlılık, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, bereketli bir dönemdir. Peygamber Efendimiz ’büyüklerimizi saymayan, küçüklerimize acımayan bizden değildir,’ demiyor mu ? Rabbimiz de ’Müslüman olarak ihtiyarlayana azap etmekten hayâ ederim’ buyuruyor ya. Bizim yaşlılarımız ailemizin çınarı, başımızın tacıdır. Burada yaşlılarımıza çok iyi hizmet veren doktor ve hemşirelerimize de çok teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar ve eşinin ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getiren yaşlılar dualar ederek ’hayırlı olsun’ dileklerinde bulunup, doktor ve hemşirelere de teşekkür etti.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, 'BİZİM TOPLUMUMUZDA YAŞLILAR ÇOK DEĞERLİDİR, BAŞIMIZIN TACIDIR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.