Çöp Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı

Çöp Evden 1 Kamyon Çöp Çıktı
İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi’ne gelen ihbarı değerlendiren zabıta ve temizlik ekipleri, gittikleri adresteki çöp evi temizledikten sonra ilaçlayarak kullanılabilir hale getirdi.

- İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi’ne gelen ihbarı değerlendiren zabıta ve temizlik ekipleri, gittikleri adresteki çöp evi temizledikten sonra ilaçlayarak kullanılabilir hale getirdi.

İlkadım ilçesinde 69 yaşındaki H.G.'ye ait evden pis kokular gelmesi üzerine komşuları İlkadım Belediyesi'ne haber verdi. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine gidilen adreste çöp evle karşılaştı. Aylardır biriktirdiği çöpleri atmayan H.G.'nin evi kullanılmaz halde bulundu.

Çiftlik Mahallesi İsmet Paşa Sokak'taki evden uzun süredir yaşayan ve bugünlerde H.G'nin evinden ağır ve pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi’ne şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen zabıta ekipleri ve temizlik işlerine bağlı ekipler Ertunç Apartmanı birinci katında bulunan çöp eve müdahale etti. Evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atık ve eski eşyaların dışarı çıkarılmasını Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gerçekleştirdi. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularının dışarı çıkarılmasın organize olan belediye ekipleri titiz çalışmalar sonucu çöp evden 1 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyona doldurularak götürüldü. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler kullanılabilir hale gene daireyi mikroplara ve haşerelere karşı ilaçladı. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy, 69 yaşındaki ev sahibi H.G.'ye evden atılan eşyalarının İlkadım Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından yenileneceğinin sözünü verdi.

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçtiklerini ve halkın huzuru için İlkadım Belediyesi olarak hızlı bir şekilde çalıştıkları belirten Temizlik İşleri Müdürü Yasin Pamuk, "Vatandaşlarımız tarafından belediyemize gelen şikayet sonucu ekiplerimiz hemen harekete geçti. Mahalle Muhtarımız Fatma Aksoy'un da itinalı çalışması sonucu H.G.'ye ait evin temizlenmesi ve ilaçlanmasını gerçekleştirdik. Evden çıkarılan pis eşyaların yerine önümüzdeki günlerde yeni eşyalar yerleştirilecektir. Vatandaşlarımızın huzuru ve rahatlığı için gece-gündüz çalışan ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda her noktaya ulaşıyor" diye konuştu.

ÇÖP EVDEN 1 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.