Çorum Polisinden 3 Ayrı Operasyon

Çorum Polisinden 3 Ayrı Operasyon
Çorum polisi tarafından düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 bin 130 adet kaçak sigara, 51 adet kaçak cep telefonu ve 503 adet cinsel içerikli, 11 adet ise uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

- Çorum polisi tarafından düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 bin 130 adet kaçak sigara, 51 adet kaçak cep telefonu ve 503 adet cinsel içerikli, 11 adet ise uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarak uyuşturucu madde suçları ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyonda S.Ö., C.Ö., T.S., S.U., S.A, Ö.C., H.U., S.A., M.A, F.A., A.B., R.Ç., R.K ve H.G. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerden 95,14 gram esrar maddesi,1.85 gram Sentetik Kannobinoid, 11 adet uyuşturucu içerikli hap, 28 adet cinsel içerikli hap ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Haklarında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmak, Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak, 616 SKM" suçlarından soruşturma evrakı düzenlenerek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden R.Ç, H.G ve Ö.C sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Osmancık ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda ise E.A., C.A ve H.D isimli şüpheliler toplam 19 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara, 51 adet kayıt dışı telefon, 485 adet cinsel içerikli gümrük kaçağı hap ile birlikte yakalandı. Şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kanuna muhalefet” suçundan soruşturma evrakı düzenlenerek adli makamlara sevk edildi.

ÇORUM POLİSİNDEN 3 AYRI OPERASYON

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.