Çorum Tso’dan İdma Fuarına Ziyaret

Çorum Tso’dan İdma Fuarına Ziyaret
İstanbul’da gerçekleştirilen İDMA 2015-6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı’na makine sanayinin Türkiye’deki önem...

İstanbul’da gerçekleştirilen İDMA 2015-6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı’na makine sanayinin Türkiye’deki önemli merkezlerinden olan Çorum’dan da 10 firma katıldı.

200 civarında markanın katıldığı İDMA 2015 Fuarı’nı 139 ülkeden binlerce sektör temsilcisi ziyaret etti. Fuarın en büyük stantlarını açan Çorumlu firmalar da, gerek makineleri, gerekse stant tasarımları ile fuara damga vurdu.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, İDMA 2015 Fuarı’na katılan Çorumlu firmaların stantlarını ziyaret ettti. Ziyaretlerde firma yetkilileri ile görüşen Başaranhıncal, hem Çorum’un, hem de Çorum’daki gıda işleme makineleri sektörünün tanıtımına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başaranhıncal, Çorumlu firmaların yoğun bir şekilde fuara katılarak, fuara damga vurmalarının kendisini gururlandırdığını belirterek, “Çorumlu müteşebbislerimiz, bir taraftan yatırımlarını geliştirirken, bir taraftan da dış ticaret güçlerini artırmaya gayret etmektedirler. Uluslararası mahiyetteki bu fuarın da firmalarımız tarafından tercih edilmesi, bunun da ötesinde fuarın en ilgi çeken stantlarını kurmaları, bu sektörün ilimizde geldiği noktayı ortaya koymaktadır. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracatçılarımızın, sanayicilerimizin, bütün üyelerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.