Çorum’da ’Paralel Yapı’ Operasyonu

Çorum’da ’Paralel Yapı’ Operasyonu
Çorum’da ’paralel devlet yapılanması’ soruşturması kapsamında il merkezi, Alaca ve Osmancık ilçelerindeki bazı özel okul ve dershanelerde arama yapıldı.Edinilen bilgilere göre, Çorum Cumhuriyet Başsav...

Çorum’da ’paralel devlet yapılanması’ soruşturması kapsamında il merkezi, Alaca ve Osmancık ilçelerindeki bazı özel okul ve dershanelerde arama yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri kent merkezindeki bir dershane ile 3 özel okulun yanı sıra ilçelerdeki dershanelerde arama başlattı. Polis ekipleri arama yapılan özel okul ve dershanelerin bilgisayar ve evraklarını inceledi. Defterdarlık yetkililerinin de hazır bulunduğu aramalarda okul ve dershanelerdeki bazı evraklar ile bilgisayar hard disklerine el konulduğu öğrenildi.

ÇORUM’DA 'PARALEL DEVLET YAPILANMASI' SORUŞTURMASI KAPSAMINDA İL MERKEZİ, ALACA VE OSMANCIK İLÇELERİNDEKİ BAZI ÖZEL OKUL VE DERSHANELERDE ARAMA YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.