Çukurca’da Hazin Son

Çukurca’da Hazin Son
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Vedat Sarıkaya’nın (20), son fotoğrafını dün sabah sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profilinde paylaştığı ortaya çıktı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Vedat Sarıkaya’nın (20), son fotoğrafını dün sabah sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profilinde paylaştığı ortaya çıktı. Şehit Sarıkaya’nın paylaştığı bir başka fotoğrafta ise “Bir gün gelecek, bir gün kalacak” yazması dikkat çekti. 

  Bu sabah Çukurca'ya bağlı Çığlı köyü Ormanlı mezrasında meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi nedeniyle askeri araç devrildi. Kazada, piyade er Vedat Sarıkaya şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

  Sarıkaya’nın acı haberi, askeri yetkililer tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Küçük Nacar Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Bekar olduğu öğrenilen piyade er Vedat Sarıkaya’nın ailesi acı haber ile adeta yıkıldı.

  Şehit er Sarıkaya’nın son fotoğrafını dün sabah sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profilinde paylaştığı ortaya çıktı. Teskeresine 68 gün kalan şehidin paylaştığı bir başka fotoğrafta ise “Bir gün gelecek, bir gün kalacak” yazması dikkat çekti.

  Sarıkaya’nın cenazesinin otopsinin ardından Van’a gönderileceği, buradan da memleketine uğurlanacağı öğrenildi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.