Cumhurbaşkanı Erdoğan Slovenya’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Slovenya’da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Slovenya’da, mevkidaşı Borut Pahor ve Bayan Tanja Pecar tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi tem...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Slovenya’da, mevkidaşı Borut Pahor ve Bayan Tanja Pecar tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temasları çerçevesinde Slovenya’nın başkenti Lübliyana’ya geldi. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Kongre Meydanı’na varışında resmi törenle karşılandı. İki ülke milli marşlarının okunmasının ardından tören kıtasını denetleyen Erdoğan’a Sloven heyet takdim edildi. Erdoğan, Törenin ardından Slovenya’da yaşayan ve kendisini görmeye gelen Türk vatandaşları ile selamlaştı.

Erdoğan’a Slovenya ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra bürokratlar ile iş adamları eşlik ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.