Cumhurbaşkanı Gül: “Bugünkü Şartlar Çerçevesinde Gelecekle İlgili Siyaset Planım Yok”

Cumhurbaşkanı Gül: “Bugünkü Şartlar Çerçevesinde Gelecekle İlgili Siyaset Planım Yok”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle alakalı, “Bugünkü şartlar çerçevesinde benim gelecekle ilgili siyaset planımın olmadığını da burada paylaşmak isterim” dedi.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle alakalı, “Bugünkü şartlar çerçevesinde benim gelecekle ilgili siyaset planımın olmadığını da burada paylaşmak isterim” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kütahya gezisi kapsamında Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gül, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili adaylar netleştikten sonra başka bir sürecin başlayacağına dikkat çekti.

Gelecekte siyasi planının olmadığını açıklayan Gül, “Bu vesileyle şunu da söylemek isterim. Görüyorum birçok tartışmalar oluyor. Birçok spekülasyonlar falan oluyor. Ben devletin bütün kademelerinde milletimize hizmet ettim ve büyük bir şerefle bu görevleri yerine getirdim. Tabi ki bundan büyük bir mutlulukta söz konusu olamaz. Bugünkü şartlar çerçevesinde benim gelecekle ilgili siyaset planımın olmadığını da burada paylaşmak isterim. Çünkü bakıyorum çok spekülasyonlar, çok şeyler söyleniyor. Bunlar günü geldikçe, bunlar daha çok konuşulacaktır, tartışılacaktır. Ama bunun da bilinmesini doğrusu arzu ederdim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.