Cumhurbaşkanı Gül'den 'Paskalya Bayramı' Mesajı

Cumhurbaşkanı Gülden Paskalya Bayramı Mesajı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Halkımızın, Paskalya Bayramı vesilesiyle Hristiyan vatandaşlarımızın sevincine ortak olarak, en güzel hasletlerimizden olan paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı geçmişte olduğu gibi bugün de yaşatacağına ve gelecek nesillere t

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Halkımızın, Paskalya Bayramı vesilesiyle Hristiyan vatandaşlarımızın sevincine ortak olarak, en güzel hasletlerimizden olan paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı geçmişte olduğu gibi bugün de yaşatacağına ve gelecek nesillere taşıyacağına inanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Paskalya Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Hristiyan vatandaşlarımızın ve tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramını en samimi hislerimle tebrik ediyorum. Toplumsal zenginliğimizin en müşahhas nişanesi olan bayramlar, ortak kültürümüzün de en değerli parçalarındandır. Hasıl ettiği sevinç ve coşkunun paylaştıkça çoğaldığı bayramlar, adeta toplumsal tutkal işlevi görmektedir. Hristiyanlık inancının en önemli bayramlarından biri olan Paskalya Bayramının, yüzyıllardır bu toprakların dokusuna işleyen barış, ahenk, kardeşlik ve muhabbet ruhunu perçinlemesini temenni ediyorum. Halkımızın, Paskalya Bayramı vesilesiyle Hristiyan vatandaşlarımızın sevincine ortak olarak, en güzel hasletlerimizden olan paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı geçmişte olduğu gibi bugün de yaşatacağına ve gelecek nesillere taşıyacağına inanıyorum. Başta her gelenekten Hristiyan vatandaşlarımız olmak üzere, bu önemli vesileyle ülkemizde bulunan Hristiyan misafirlerimizin ve tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramını bir kez daha kutluyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.