Cumhurbaşkanı Öğrencileri Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Öğrencileri Kabul Etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 23 Nisan dolayısıyla öğrencileri kabul etti. Cumhurbaşkanı Gül, Köşk’te Ankara ilçelerinden gelen öğrencileri kabul etti. Çocuklarla sohbet eden Gül, öğrencilerin bayramını...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 23 Nisan dolayısıyla öğrencileri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Köşk’te Ankara ilçelerinden gelen öğrencileri kabul etti. Çocuklarla sohbet eden Gül, öğrencilerin bayramını kutlayarak, “Önemli olan sizlere böyle bir bayram armağan edilmesidir. Hiçbir yerde yok. Çocukların kıymetini Atatürk o zaman görmüş ve armağan etmiş” dedi.

Öğrencilerin bir isteğinin olup olmadığını soran Gül’ü bir kız öğrenci, okullarına davet etti. Öğrencilerin yoğun çalışmasından ailesine vakit ayırıp ayırmadığıyla ilgili sorusu üzerine Gül, “Ailelerimiz alıştı biraz doğrusu, epeydir bu hayatı yaşıyoruz. Maalesef biraz ihmal ettik. Eşimle paylaştık. ‘Sen çocuklarımızla ilgilen, ben de bütün milletimizin çocuklarıyla daha çok ilgileneyim’ diye konuştuk" dedi.

Bir öğrencinin yapmak istediği bir şeyin olup olmadığını sorması üzerine Cumhurbaşkanı Gül, “Yapmak istediklerimin hemen hemen hepsini yaptım. Ama her isteğimize sahip olacağız diye bir şey söz konusu değil” şeklinde konuştu. Sorulara karşısında terlediğini kaydeden Gül, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.