Cumhurbaşkanına hakaret eden eşinden boşandı

Cumhurbaşkanına hakaret eden eşinden boşandı
İzmir'in Torbalı ilçesinde eşinin Cumhurbaşkanı'na yönelik hakaretlerini ses kaydına alan ve savcılığa suç duyurusunda bulunan adam, eşinden tek celsede...

İzmir'in Torbalı ilçesinde eşinin Cumhurbaşkanı'na yönelik hakaretlerini ses kaydına alan ve savcılığa suç duyurusunda bulunan adam, eşinden tek celsede boşandı.

Torbalı ilçesinde şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan G.D. (38) ile hayatını birleştirdi. İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca G.D., Cumhurbaşkanı'na küfür ve hakaret etti. Eşinin Cumhurbaşkanına hakaret etmesini istemeyen Ali D., eşini sürekli uyarıyordu. Bütün uyarılara rağmen G.D., küfür ve hakaretlere devam edince Ali D., Cumhurbaşkanına hakaret eden eşini ses kaydına alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDEN BİRİYLE YAŞAYAMAZDIM

Bu olaydan sonra boşanma davası açtı. Bugün İzmir 10. Aile Mahkemesinde görülen davada, eşler anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Boşanma sonrası İhlas Haber Ajansına konuşan Ali D., "Ben anlaşmalı olarak boşanmak istedim. Bir an evvel bitsin istiyordum evliliğimizin. Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm. Bu evliliği fazla sürdürmeye gerek yoktu" dedi.

HAKARETİ SES KAYDINA ALMIŞTI

Hakaret olayının nasıl gerçekleştiğini anlatan Ali D., şunları söyledi: "Evde haberleri izlediğimiz esnada devamlı Cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak ağır hakaretlerde bulunuyordu. Ben devamlı kendisini uyardım, Cumhurbaşkanımıza hakaret etme diye. Küfürleri tekrarlayınca en sonunda dayanamayıp eşime, "Senin hakaretlerini ses kaydına alırım, şikayette bulunurum" dedim. O bana ses kaydını aç hakaretleri yapayım" dedi. Bende ses kaydını açtım eşim hem bana hem de Cumhurbaşkanımıza hakaret etti. Cumhurbaşkanımıza ve bana ettiği hakaretler nedeniyle benim savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildiği için benden önce davranıp bana boşanma davası açtı. Eski eşime geçen Ağustos ayında evi kendisinin üzerine yapmıştım. Bu devirden sonra huy ve hareketleri değişmişti.'

Cumhurbaşkanına hakaret eden eşinden boşandı

Cumhurbaşkanına hakaret eden eşinden boşandı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.