Cumhurbaşkanının Emanetine Akülü Araba

Cumhurbaşkanının Emanetine Akülü Araba
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlığı döneminde bir ev ziyaretinde bulunduğu ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a emanet ettiği Polat ailesi yeniden hayata bağlandı.Cumhurbaşkanı Er...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlığı döneminde bir ev ziyaretinde bulunduğu ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a emanet ettiği Polat ailesi yeniden hayata bağlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine Ayşe Polat ile kızı Şeyma Polat’ın ev ve eşyaları Keçiören Belediyesi’nce yenilenirken, yürüme problemi yaşadığı için evinden çıkamayan Ayşe Polat’a dün de akülü araç hediye edildi.

Sosyal belediyecilik hizmetleriyle fark yaratan ve “kimsesizlerin kimsesi” olma düsturuyla hareket eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yürümekte zorlandığı için evinden dışarı çıkamayan Ayşe Polat’a akülü araç hediye etti.

Keçiören Sancaktepe Mahallesi’nde kızı Şeyma Polat(20) ile birlikte yaşayan Ayşe Polat’ın hayalleri gerçek oldu. Yürümekte zorlanan ve bu nedenle evinden dışarı çıkarak ihtiyaçlarını göremeyen 56 yaşındaki Polat’a, Keçiören Belediyesi ve Keçiören TOGEM’in işbirliğiyle bir akülü araç alındı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak ve Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın, Ayşe Polat’ı evinde ziyaret ederek akülü aracını teslim etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Ak, “Bizden akülü araç istemişsiniz, size onu getirdik. Artık istediğiniz yere rahatça gidebileceksiniz. Ama mutlaka trafik kurallarına uyun, kırmızı ışıkta durup yeşil ışıkta geçin” dedi. Başkan Ak, Polat’a akülü aracı nasıl kullanacağını da tarif etti.

Hayaline kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Ayşe Polat ise “Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun. Ben de artık dışarıya çıkıp rahatça ihtiyaçlarımı görebileceğim. Dışarıya hiç çıkamıyordum. Aracı çok beğendim. Beni çok mutlu ettiniz. Sizlere çok dua ediyorum. Başkanım bizleri hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Allah bizlere cennette de komşu olmayı nasip etsin” diye konuştu.

Kızı Şeyma Polat da seslerini duyup yardımlarına koşan Başkan Ak’a teşekkür ederek, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Annem çok büyük sıkıntı yaşıyordu. Bu araç sayesinde artık hareketlerinde özgür olacak” dedi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN, BAŞBAKANLIĞI DÖNEMİNDE BİR EV ZİYARETİNDE BULUNDUĞU VE KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK’A EMANET ETTİĞİ POLAT AİLESİ YENİDEN HAYATA BAĞLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.