Cumhuriyet Kupası Basıngücü’nün

Cumhuriyet Kupası Basıngücü’nün
Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Basıngücü namağlup şampiyon oldu.

- Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Basıngücü namağlup şampiyon oldu.

75. Yıl Spor Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmasında Sağlıkgücü ile karşı karşıya gelen Basıngücü rakibini 13-6 mağlup ederek Cumhuriyet Kupası’nın sahibi oldu. Karşılaşma boyunca Sağlıkgücü’ne karşı üstün bir oyun ortaya koyarak farklı galibiyet kazanan Basıngücü oyuncuları maçtan sonra büyük sevinç yaşadılar. Turnuvada ikincilik kupasını Sağlıkgücü, üçüncülüğü Zabıta, dördüncülüğü Veterinerlik kazanırken, en centilmen takım ünvanını da Mali Hizmetler Müdürlüğü kazandı.

Final karşılaşmasının ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, turnuvanın namağlup şampiyonu olan Basıngücü’ne kupasını verdi. Kupa töreninde konuşan Başkan Ümit Uysal, “Muratpaşa’da herkese spor yaptırmak istiyoruz. Personelimiz de spor yapmalı” diye konuştu.

CUMHURİYET KUPASI BASINGÜCÜ’NÜN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.