Cumhuriyetin 89. Yılı Beylikdüzü’nde Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin 89. Yılı Beylikdüzü’nde Coşkuyla Kutlandı
Beylikdüzü Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlenen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladı.

- Beylikdüzü Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlenen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Beylikdüzü Belediyesi tarafından coşkuyla kutlandı. Kutlama Töreni'ne Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Garnizon Komutanı Yarbay Ergun Atalay, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Tahir Sert, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Faruk Doğan, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanları Ercan Ay, Ayhan Başarır, meclis üyeleri, kamu kurumu müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından kutlamalar Kaymakamlık makamında verilen kokteyl eşliğinde devam etti. Beylikdüzü etkinlik alanında düzenlenen törende, İstanbul Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set tebrikleri kabul etti. Garnizon Komutanı Yarbay Ergun Atalay, Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set ve Belediye Başkan yardımcısı İsmail Yalçın öğrencileri ve vatandaşları selamladı. Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, "Millet olarak sahip olduğumuz en büyük ve anlamlı Bayram Cumhuriyet Bayramı'dır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" dedi.

Kutlamalar kapsamında Haldun Taner ve Pınarkule ilkokul ve ortaokul öğrencileri halk oyunlarını sergiledi. Daha sonra Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin halk oyunları etkinliği izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Beylikdüzü Tekvando Spor Kulübü’nün Uzak Doğu sporu gösterisi güne damgasını vurdu. İlçe genelinde yapılan atletizm, resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi ve bando eşliğinde resmi geçit töreni yapıldı.

CUMHURİYETİN 89. YILI BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 89. YILI BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 89. YILI BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.