Cumhuriyet'in 91. Yıldönümü Kahramanmaraş’ta Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin 91. Yıldönümü Kahramanmaraş’ta Coşkuyla Kutlandı
Kahramanmaraş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıldönümü, Trabzon Bulvarı üzerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kahramanmaraş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıldönümü, Trabzon Bulvarı üzerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. 

Önceki gün Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan kutlamalar, saat 09.15'ten itibaren Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in, makamında tebrikleri kabulü ile devam etti. Daha sonra tüm protokol üyeleri, Trabzon Bulvarı üzerinde kurulan bayram alanına geçerek, burada hazırlanan programa katıldılar.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kerim Acar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tören aracı üzerinden tüm öğrencileri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarını kutlamasıyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. yıldönümünü kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayın

Güvençer, konuşmasında, “Karaman Ermenek'te maden ocağında mahsur kalan işçilerin biran önce ailelerine kavuşmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta konuşlandırılan Alman Patriot Birliği’nin de katıldığı kutlamalarda, il genelinden tüm okullardan öğrenciler hazır bulundu.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından kutlamalar, tören geçişinin ardından sona erdi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.