Dağ Köyünde Sahte Dolar Operasyonu

Dağ Köyünde Sahte Dolar Operasyonu
Ankara Emniyet Müdürüliğü ekipleri ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla, Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı bir dağ köyünde sahte dolar basan kalpazanlar yakala...

Ankara Emniyet Müdürüliğü ekipleri ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla, Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı bir dağ köyünde sahte dolar basan kalpazanlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, düzenlenen operasyonda Alman markalı bir matbaa makinesi seri numaraları basılmamış halde bin 950 dolar para, dolarların basımında kullanılan saç tabaka ve basım malzemeleri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından eş zamanlı yapılan operasyonda Kaman İlçesine bağlı Büyüköz Köyü’nde A.Y.’ye aile olduğu öğrenilen evde arama yapıldı.

Yapılan aramalarda Alman markalı bir matbaa makinası, seri numarası basılmamış bin 950 adet sahte bin dolar, 2 adet dolarların basımında kullanılan saç tabaka ve basım malzemeleri ele geçirilirken ev sahibi A.Y., gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Yaşanan operasyonla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.