Dagab’tan Konak Meydanı'nda 1500 Kişiye İftar

Dagab’tan Konak Meydanında 1500 Kişiye İftar
Doğu Anadolu-Güneydoğu Anadolu Birliği (DAGAB) Konak Meydanı'nda 1500 kişilik iftar organizasyonu düzenledi. İftara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, İzmir'de yaşayan Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerini temsil eden Birlik Başkanları da DAGAB orga

- Doğu Anadolu-Güneydoğu Anadolu Birliği (DAGAB) Konak Meydanı'nda 1500 kişilik iftar organizasyonu düzenledi. İftara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, İzmir'de yaşayan Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerini temsil eden Birlik Başkanları da DAGAB organizasyonunda yer aldı.

DAGAB Mardin Birlik Başkanı Hıdır Akın tarafından projelendirilen ve DAGAB Genel Başkanı Doğan Bayram tarafından gündeme getirilerek uygulanmasına karar verilen organizasyon kapsamında yapılan etkinlik, Konak Meydanı'nda düzenlenen en büyük etkinliklerden birisi olarak dikkat çekti.

DAGAB iftarına; Eşbaşkanlar Mardin Birlik Başkanı Hıdır Akın, Ağrı Birlik Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, Diyarbakır Birlik Başkanı Ömer Balkaş, Bitlis Birlik Başkanı Ahmet Akın, DAGAB Yöneticilerinden Mehmet Emin Dağ ve Gazeteci-Yazar Salih Erkek katıldı. Ayrıca DAGAB bünyesindeki, Doğu-Güneydoğu illerini temsil eden 22 il temsilcisi de iftarda hazır bulundu.

DAGAB Genel Başkanı Doğan Bayram, DAGAB'ın uluslararası düzeyde akademik projeler gerçekleştirmek üzere yola çıktığını belirterek, Doğu-Batı kardeşliğinin pekiştirilmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Bayram, "DAGAB klasik bir hemşehri örgütlenmesi modeli dışına çıkılarak, içinde akademik ve sosyal birimleri de bulunduran, kentin sorunlarının çözümü ve projelendirilmesi noktasında söz sahibi olmayı amaçlayan bir iyilik hareketidir. Bugün burada çok güzel bir kardeşlik, birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Buna benzer, geniş katılımlı organizasyonlarımız devam edecek" diye konuştu.

DAGAB’TAN KONAK MEYDANI'NDA 1500 KİŞİYE İFTAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.