Daha Verimli Hizmet İçin ‘Hizmet İçin Eğitim’

Daha Verimli Hizmet İçin ‘Hizmet İçin Eğitim’
Onikişubat Belediyesi personeline yönelik 2 gün süren hizmet içi eğitim verildi.

Onikişubat Belediyesi personeline yönelik 2 gün süren hizmet içi eğitim verildi.

30 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinin ardından kurulan ve kurumsallaşma çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Onikişubat Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitimleri sürdürüyor.

Onikişubat Belediyesi idari kadrolarına yönelik 2 gün süren mevzuat bilgilendirme toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken, eğitimler Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından da takip edildi.

Birbirinden farklı konularda aydınlatıcı bilgiler sunulan eğitimlerde İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Alaaddin Kahraman tarafından ‘Resmi yazışma kuralları’, Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanı Ayşe Ünal tarafından ‘3194 sayılı İmar Kanunu’, Sayıştay Başdenetçisi Salim Demirel tarafından ‘4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’ ve İçişleri Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı Tahir Tekin tarafından ‘5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’ konularında eğitim verildi.

egitim-(4).jpg

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, seminerde eğitim veren uzmanlara katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Bu tür eğitimler personelimize çok şey katacaktır. Çalışanlarımız, eksikliklerini hissettikleri konularda bilgilerini artıracak ve vatandaşımıza daha kısa sürede daha verimli hizmet sunabileceklerdir. Bu bağlamda 2 gün süren seminerin oldukça iyi geçtiğini düşünüyorum. Eğitimleri veren birbirinden değerli uzmanlarımıza teşekkür ediyor, personelimizin bu eğitimlerden faydasıyla istifade ettiğini umuyorum” diye konuştu.

Soru cevap-bölümleriyle tamamlanan eğitimler, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Nihan Büyükdereli ve Burhanettin Türkkahraman ile birim müdürleri ve çok sayıda personel tarafından takip edildi. 

egitim-(1).jpgegitim-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.