Dalaman Havaalanı Yolundaki Kaza Korkuttu

Dalaman Havaalanı Yolundaki Kaza Korkuttu
Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Uluslararası havaalanı yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.Kaza, yaz sezonu boyunca tatil için gelen çok sayıda yerli ve yabancı turistin ulaş...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Uluslararası havaalanı yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza, yaz sezonu boyunca tatil için gelen çok sayıda yerli ve yabancı turistin ulaşımının sağlandığı, Dalaman Havaalanı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hasan Kaya (51) yönetimindeki 48 GM 290 plakalı tur minibüsü yolcularını Dalaman havaalanına bıraktıktan sonra dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan çam ağacına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile aracın ön tarafı hurdaya dönerken, Araçta sıkışan sürücü Hasan Kaya olay yerine gelen Büyükşehir itfaiye grup amirliği ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

112 acil sağlık ekiplerinin olay yerinden yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi.

Ayak parmağında kırık olduğu tespit edilen Kaya, Fethiye Devlet Hastanesi ortopedi servisine sevk edildi. Hasan Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DALAMAN HAVAALANI YOLUNDA KAZA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.