Damal Kaymakamı Canpolat’a Veda Yemeği

Damal Kaymakamı Canpolat’a Veda Yemeği
Damal kaymakamı Abdurrezzak Canpolat için veda yemeği düzenlendi.2 yıl süreyle ilçede görev yapan ve son kararname ile Ardahan Vali yardımcılığı görevine atanan Abdurrezzak Canpolat için, ilçede görev...

Damal kaymakamı Abdurrezzak Canpolat için veda yemeği düzenlendi.

2 yıl süreyle ilçede görev yapan ve son kararname ile Ardahan Vali yardımcılığı görevine atanan Abdurrezzak Canpolat için, ilçede görev yapan Kaymakamlık personeli ve daire amirleri tarafından veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Hanak Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, daire amirleri ve Damallı iş adamları katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Canpolat,2 yıllık süre içerisinde Damal’da çok güzel anılarının olduğunu söyledi. Canpolat, “Vedalar zor olur. Ancak beni bu zor durumdan kurtaran bir teselli var ki uzaklara gitmiyorum. Yakında Ardahan’a geçiyorum, dolayısıyla duygusal yoğunluğum biraz hafiflemiş olacak. Yaklaşık 2 senelik bir süre zarfından sonra başladığımız hizmet bayrağını bizden önceki meslek büyüklerimiz gibi bizde bizden sonraki gelecek kardeşimize emanet edeceğiz. 2 yıllık görev sürem zarfında bu güzel serhat şehrimize hizmet etmek gururu bize de nasip oldu. Ülkemizin bu uç ilçesinde kadirşinas, vatanperver insanları barındıran bu güzel ilçesine hizmet ettik. Bundan dolayı da büyük bir onur ve huzur duyuyorum.’’

Son günlerde ülkede yaşanan olaylara da değinen Canpolat, ’’Son günlerde ülkemizin üzerinde ki menfur elim olaylardan dolayı şehit olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Birlik, beraberlik, hoşgörünün bu coğrafyada, bu topraklarda daim olmasını temenni ediyorum. Damal hoşgörünün, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, sevginin yoğun olduğu bir yerdir. İnşallah buradaki bu millet, vatan, bayrak sevgisi ülkemizin her tarafında aynı şekilde olur.’’ Şeklinde konuştu.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Canpolat, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra katılımcılarla tek tek tokalaşarak helallik istedi.

DAMAL KAYMAKAMI CANPOLAT'A VEDA YEMEĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.