Darende Çarşısının Temizliğinde Gece Mesaisi

Darende Çarşısının Temizliğinde Gece Mesaisi
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçe çarşısında belirli periyotlarla tazyikli suyla temizlik çalışması yaptıklarını söyledi. Eser, rutin temizliklerin yanı sıra geceleri de çarşıyı yıkayar...

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçe çarşısında belirli periyotlarla tazyikli suyla temizlik çalışması yaptıklarını söyledi. Eser, rutin temizliklerin yanı sıra geceleri de çarşıyı yıkayarak daha hijyen bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin en önem verdikleri konular arasında yeraldığını dile getiren Eser, “Yaşadığımız tüm ortamların temiz olması için gayret sarfediyoruz. Ekiplerimiz gün içerisinde insan sirkülasyonunun yoğun olduğu çarşı başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Pazartesi günleri ilçemize kırsaldaki mahallelerimiz ve çevreden yoğun bir insan hareketliliği adeta çarşıya akın ediyor. Bu yoğunluk öncesinde işyerlerinin bulunduğu alanlar, meydanlar ve sokaklarımızı tazyikli suyla yıkıyoruz. Geceden hazırlıklarımızı tamamlayıp esnaflarımız ve vatandaşlarımızın gündüz temiz bir ortamla buluşmasını sağlıyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kısa süre önce hibe edilen arazözün çalışmalarına ciddi katkı sağladığını ifade eden Eser, esnafların uygulamadan memnun olduğunu kaydetti.

DARENDE DE ÇARŞI TEMİZLİĞİNDE GECE MESAİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.