Darıca Eğitim Merkezi’ne Çevre Düzenlemesi Yapılacak

Darıca Eğitim Merkezi’ne Çevre Düzenlemesi Yapılacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da bulunan Darıca Eğitim Merkezi’nin çevre düzenlemesi ihalesini gerçekleştirdi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tara...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da bulunan Darıca Eğitim Merkezi’nin çevre düzenlemesi ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Darıca Eğitim Merkezi çevre düzenleme işinin ihalesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı.

İhaleye 6 firma teklif verdi. En yüksek teklif 248 bin 903 TL ile Boğaziçi Nalburiye İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 208 bin 646 TL ile Kevser Öksüz Mühendislik tarafından verildi. Proje ihale komisyonunun değerlendirmesinden sonra imzalanacak sözleşmeden itibaren 120 gün içerisinde teslim edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında Darıca Eğitim Merkezi’nin çevre düzenlemesi yapılacak. Proje içerisinde bin metrekare alan temizliği yapıldıktan sonra bin 445 metrekare alanda peyzaj düzenlemesi, 2 bin 356 metrekare parke döşemesi ve 570 metrekare panel çit yapılacak. Ayrıca proje içerisinde 270 metrekare alana çocuk oyun grubu ile 1 adet sürgülü kapı yapımı gerçekleştirilecek.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DARICA'DA BULUNAN DARICA EĞİTİM MERKEZİ'NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.