Darıca Şehirler Ve Kültürler Kaynaşmasını İptal Etti

Darıca Şehirler Ve Kültürler Kaynaşmasını İptal Etti
Bu yıl dokuzuncusu yapılması planlanan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal edildi.Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Şehirler ve Kül...

Bu yıl dokuzuncusu yapılması planlanan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal edildi.

Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, bu yıl terör olayları sebebiyle iptal edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Dernek başkanlarıyla yaptığımız değerlendirme toplantısında ortak aldığımız karar sonucu, bu yıl dokuzuncusunu yapmayı planladığımız Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla iptal edilmiştir” dedi.

Başkan Karabacak toplantıda yaptığı açıklamada, ”Sekiz yıl boyunca hiç bir olumsuz olayın yaşanmadığı ve bölge halkımızla birlik ve beraberlik içinde hayata geçirdiğimiz bu kardeşlik projesini, ülkemizdeki terör olayları dolayısıyla halkımızın da hassasiyetini göz önüne alarak iptal etme kararı aldık. Bu noktada bütün dernek başkanlarımızla aynı fikirdeyiz. Önceliğimiz ülkemizdeki terör olaylarının bir an önce sonlanması ve ülkemizin batısından doğusuna huzur içinde normal hayata dönmesidir. Son günlerde hayatını kaybederek şehitlik mertebesine erişen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği bizim öncelikli konumuzdur. Siz değerli dernek başkanlarımıza da göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karabacak, şölenlerin iptal edildiğini fakat dernek stantlarının şölen takvimi boyunca açık olacağını da ifade ederek, vatandaşların yaz ayları boyunca dernek stantlarında sergilenecek ve satışa sunulacak olan yöresel ürünlerden istifade edebileceğini belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.