Davada taraflar birbirine girdi: 3 yaralı

Davada taraflar birbirine girdi: 3 yaralı
Düzce'nin Yığılca ilçesinde iki kız kardeşin öldürülmesiyle ilgili davada, taraflar birbirine girdi, 3 kişi yaralandı.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde iki kız kardeşin öldürülmesiyle ilgili davada, taraflar birbirine girdi, 3 kişi yaralandı. Dava ise ileri bir tarihe ertelendi.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde Nezahat Teke ile kardeşi Ayşe Teke'yi av tüfeği ile öldürdüğü iddia edilen ve daha sonra kaçan Yusuf D., jandarmanın ısrarlı ve titiz çalışması sonrasında 11 Eylül 2015 tarihinde ormanlık alanda yakalanmış ve tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konulmuştu.

Savcılık Yusuf D. ile ilgili iddianameyi tamamladı ve kız kardeşleri öldüren Yusuf D.'nin yargılanması için süreç başladı. Düzce 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten adam öldürme, konut dokunulmazlığının ihlali, tasarlayarak adam öldürme ve tehdit suçlamalarıyla yargılanmasına başlandı.

Duruşmayı bekleyen her iki aile tarafları adliye içinde ilk önce tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga nedeniyle adliyeye çok sayıda polis ekibi sevk edilerek kavga bastırıldı ve taraflar gözaltına alındı. Kavgada kimliği belirlenemeyen hamile bir kadınla iki kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavileri yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

İfadesi alınan Yusuf D. 16 yaşındaki kızı Ö.D.'nin E.T. ile kaçmasından sonra aralarında tartışma çıktığını bunun üzerine evinden tüfeği alarak Teke ailesinin evine gittiğini ve orda tartıştıklarını ve tüfeğini ateşleyerek Ayşe Teke ve Nezahat Teke'yi vurduğunu ve pişman olduğunu söyledi.

DAVA İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Düzce 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için 28 Temmuz 2016 tarihine ertelendi. Ayrıca Yusuf D.'nin tutukluluk halinin devam etmesine karar verildi.

Davada taraflar birbirine girdi: 3 yaralı

Davada taraflar birbirine girdi: 3 yaralı

Davada taraflar birbirine girdi: 3 yaralı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.