Davutoğlu zafer yürüyüşünde

Davutoğlu zafer yürüyüşünde
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü törenine katılarak zafer yürüyüşünde mehteran takımıyla yürüyüş...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü törenine katılarak zafer yürüyüşünde mehteran takımıyla yürüyüş yaptı.

Bugün Erzincan'a gelen Başbakan Davutoğlu'nu Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ulaştırma, Denizcili ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Ak Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 3'ncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri karşıladı. Erzincan Valiliğini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra mehteran takımı eşliğinde Ordu Caddesi üzerinde düzenlenen zafer yürüyüşüne katıldı. Ardından Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü törenine katılarak halka hitap eden Başbakan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Herkese karşı omuz omuza durmaya varız. Biz şehirlerimizin emanetini herkese karşı koruyacağız. Bugünkü işbirlikçilerin oyununu bozacağız. Gün birlik vaktidir. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı omuz omuza mücadele etme vaktidir. Türk, Kürt, Alevisi ile 78 milyon tek bir millet, tek bir yürektir. Aziz Erzincanlılar her hafta sonu bir başka ilimizde birliğimizi sürdüreceğiz. Türk, Kürt kardeştir ayırım yapan 98 yıl önce de kalleşti, bugün de kalleştir."

Daha sonra Başbakan Davutoğlu'nun katıldığı törenle, 13 Tır, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götürmek için dualar eşliğinde yola çıktı.

Davutoğlu zafer yürüyüşünde

Davutoğlu zafer yürüyüşünde

Davutoğlu zafer yürüyüşünde

Davutoğlu zafer yürüyüşünde

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.